חיסון צהבת לתינוק בן יומו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

30/10/2017 | 20:12 | מאת: אלי

שלום לפנימספר ימים נולד לי נכד ,מיד לאחר הלידה קיבל חיסון נגד צהבת,בעקבות בילבון או החלפת משמרת או רשלנות קיבל שוב זריקה בטעות,האם זה יכול להזיק לו?תינוק בן יומו כזה מסכן,הרופא הבין שזו טעות ואמר לבני תעשה מה שאתה רוצה, לא מובן למה הכוונה אך אני מבקש לדעת אם יש סיכונים,תודה

אלי שלום, אכן טעות מסוג זו גורמת אכזבה. למעט הכאב שבעצם ההזרקה, לא צפויות תופעות לואי יוצאות דופן, שאינן נגרמות גם במתן מנה בודדת (בעיקר חום וכאב מקומי). לצערי, לא יהיה בכך לחסוך מנכדך את שתי המנות הנוספות הנדרשות לשם השגת הכיסוי המלא (בגיל חודש ובגיל 6 חודשים). בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים