תגובת ילד בן 3 למנה שנייה של חיסון צהבת A

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

06/10/2017 | 00:01 | מאת: OR

בני בן 3 קיבל את המנה השנייה של חיסון צהבת A (מנה ראשונה קיבל בגיל שנה וחצי), פשוט עברנו דירה ונוצא עיכוב של שנה במנה השנייה. פשוט בערב הוא הקיא פעמיים, וגם למחרת בבוקר, והוא חלש וירד לו התיאבון. האם כשהקיא אז הוא הקיא את החיסון? האם תופעות אלו נורמליות לאחר החיסון? כי זה ממש ילד שאהב לאכול ומיום החיסון ממש ירד לו התיאבון (עשה חיסון ביום ראשון צהריים ואנו כבר ביום חמישי), הוא גם אומר שכואבת לו הבטן... האם לחיסון צהבת A יש כאלה תופעות לוואי? אשמח לתשובתך תודה מראש

אור שלום, התופעות שתארת אינן שכיחות לאחר חיסון צהבת A. סביר יותר כי לקה במחלה נוספת במקביל לחיסון. ממליץ על בדיקת רופא לאיתור הסיבה לתופעות. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים