שאלה גגגגגגגגגגגגגגגג

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

23/04/2017 | 12:46 | מאת: דן

שלום בתי בגיל 15 אחות בית ספר אמרה שאין לה רישומים לגבי חיסון אדמת חזרת חצבת אם הילדה קיבלה בגיל 7 .השאלה אם הילדה קיבלה בגיל 7 ותקבל גם עכשיו האם זה לא נורא ולא בעייתי תודה

ג שלום, אין בכך סכנה אם תחוסן 3 פעמים בחיסון זה במקום בפעמיים. עם זאת, אולי ניתן לבדוק זאת בפנקס החיסונים? בברכה,

ג שלום, אין מניעה שתחוסן שלוש פעמים בחיסון במקום בפעמיים,אך הדבר לא יוסף חיסוניות טובה יותר. עם זאת, אולי ניתן לבדוק בפנקס החיסונים או ברישומי האחות? בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים