אטמים לאוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/02/2008 | 09:30 | מאת: סימונה

בני עברלפני כחצי שנה ניתוח כפתורים נושא החדרת האטמים לאוזניים מאוד מקשה , מאחר ומדובר במעין סיליקון או צמר גפן שצריך לעצב לו על האוזן ובמקרים רבים הוא מוציא אותם. השאלה שלי היא, אם אני שמה לו אטמים מגומי שמעוצבים כמו מקל אוזניים שממש מכניסים לתוך האוזן, יכול לגרום לנזק לילד פשוט אטמים אלה נראים יותר קלים להחזרה מאחר והם מתכווצים בתוך צינור האוזן, כמו שמנקים אוזניים

14/02/2008 | 15:38 | מאת: ד"ר עדי בירון

אינני מכיר את האטמים עליהם את מדברת. הרעיון של האטמים הוא לאטום את האוזן טוב ככל שניתן, מכאן שאם הם מתכווצים בתעלת האוזן, ולא מתרחבים בה, נותר מקום בתעלה דרכו המים עלולים לחדור. רוב הילדים מסתדרים עם האטמים הפשוטים אותם ניתן לקנות בכל בית מרקחת. ישנם כאלה שלא, ואז ניתן להתאים אטמים ספציפית לאוזן של הילד המסויים. את אלה ניתן להתאים ברוב מכוני השמיעה.

12/05/2008 | 12:29 | מאת: אריה

שלום אני יצרן של מוצרי גומי וסילקון מעוניין לייצר עבורכם אטמים

17/05/2011 | 10:19 | מאת: נעמה

מה המחיר ? יש הנחה ללקוחות כללית מושלם?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים