דלקת אוזן התיכונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/12/2016 | 03:57 | מאת: אירה

שלום ולילה טוב בתי בת 10 חודשים עם דלקת אוזן התיכונה. שבוע ימים עם חום שנע בין 38 ועד 39. מורידים רק עם נורופן ומחזיק מעמד ל6-7 שעות. היא קיבלה בהתחלה אוגמנטין שלא הפשיע לאחר מכן זריקות של cetriaxone 4 זריקות פעם ביום. היא קיבלה כבר 2 מנות והחום עדיין יש ורואים שעדיין כואב לה. רק לצורך תמונה יותר ברורה היא חולה כבר חודש עם דלקת עיניים צינון ואז עם דלקת ריאות. טופלה במוקסיפן שלא השפיע ואחר כך באזניל. שבוע אחרי סיום הטיפול חלתה בדלקת אוזניים. מה לעשות??? ללכת למיון לדיקור עור התוף וניקוז המוגלה? או להמשיך את כל הטיפול ואז לראות מה קורה? אני מפחדת שיקרה איזה נזק לשמיע או יותר גרוע דלקל קרום המוח. תודה מראש

שלום בהחלט ראוי ללכת למיון לאור הנתונים שמסרת במיוחד עקב משך המחלה והעדר תגובה לאנטיביוטיקה רחבה. עדיין יתכן וזאת מחלה וירלית במיון ניתן לקחת בדיקות דם למדדי דלקת ואף לבצע ניקור של התופית במידת הצורך דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים