מים באזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/11/2016 | 17:31 | מאת: רון

היינו היום אצל רופא שטען שביתי בת השנתיים כמעט יש מים באזניים ולכן אינה מדברת כי לא שומעת טוב אבל היא שומעת מעןלה היום ישבנן בסלון ואמרתי לה ללא שום קשר יש קקי אז היא רצה לשידת ההחתלה להחליף כלומר שמעה אןתי הוא טוען שזה קישור איך יכול להיות?

שלום בהחלט יכול להיות . נוזלים באוזן תיכונה יכולים לגרום להפרעה בשמיעה . לעיתים השמיעה קינה ולעיתים יש ליקוי קל עד בנוני. חשוב לבצע בדיקת שמיעה לצורך הגדרה מדיוקת יותר של ההפרעה. גם אם הרושם שלך שהשמיעה תקינה יתכן ליקוי שמיעה שיתבטא יותר בסביבה רועשת או בסבבה מרובת מדברים. בדיקת השמיעה תעזור באיפיון לגבי עכיכוב בדיבור יש לכך הרבה סיבות העיקרית והחשובה יא ירידה שבמיעה במיוחד בגיל זה . כך שאם יש עיכוב בדיבור והפרעה בשמיעה זה בהחלט סבר שיש קשר . דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים