גודש באף בגלל אלרגיה בעין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/01/2016 | 10:37 | מאת: tomer

רופא העיניים אמר שיש לי אלרגן שנמצא באזור העיניים שגורם לדלקת אלרגית. אני נוטל אופטילסט קבוע כדי להקל על האלרגיה. ויש לי גם בעיה של גודש כרוני באף שכנראה נגרמת בגלל זה. כשאני מסתכל עם פנס לנחיריים אז רואים איזשהו גוש בצורת אליפסה שחוסם את נתיב האוויר בנחיריים. ניסיתי לגעת בו עם קיסם אוזניים (שמכוסה בצמר גפן) והתחיל ממש טיפה לצאת דם מהגוש הזה. בעבר הלכתי לרופאי אף אוזן גרון בגלל זה, והם כנראה ראו את זה ולא התייחסו לזה בתור משהו בעייתי. אבל אם זה חוסם את נתיב האוויר אז זה גורם לבעיה.. רציתי לדעת בבקשה מה זה הדבר העגול הזה שחוסם את נתיב האוויר? ולמה הוא כל הזמן נפוח? האלרגיה בעין בהכרח גורמת לזה? עשיתי בדיקות אלרגיה פעמיים - ולא מצאו את הסיבה לאלרגיה.

שלום זוהי רקמה טבעית באף שקיימת לכולם. רצוי מאד לא לגעת בה כוון שזה יעורר דימום. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים