red ear syndrom

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/12/2014 | 12:41 | מאת: דברת

בני בן 10 סובל חודשים רבים מכאבי ראש נוראיים ומאוזניים שמאדימות ורותחות. הוא מרגיש שהראש שלו נשרף וכל הזמן חש צורך לקרר אותו בקרחומים. הוא מושבת מכל פעילות. במקביל סובל גם מכאבי בטן. ב MRI ראו סינוסים מלאים, הוא לקח אנטיביוטיקה אך ללא השפעה. במקביל קיבל אלטרולט למיגרנות, גם ללא השפעה. הוא סובל בצורה נוראית. רופאת ילדים אבחנה תסמונת האוזן האדומה אך לא ידוע מי מטפל בכך בארץ. נשמח לסיוע דחוף.

שלום דברת אני לא מכיר מצב זה. מעיון בספרות ישנה תסמונת כזאת מאד נדירה רק 100 מקרים מדווחים בכל העולם כך שקשה למצוא מומחים לכך. הכתובת כנראה היא ניורולוג ואולי רופא אאג בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים