הסבר מה יש לי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/10/2013 | 09:21 | מאת: אבישג

יש לי כאבים באוזן וירידה בשמיעה אני סובלת מבעיות אוזניים מגיל קטן אחרי שנה שלמה שכל פעם אני הולכת לרןפא אוזניים וכל פעם מוציאים לי שעווה אומרים לי שיש לי מים באוזניים וכו' נשלחתי לוולפסון שם הובחן אצלי אוזן שמאל כיס רטקציה עם נקב כולסטאטומה באוזן תיכונה כיס הולך לקיוון אטיק גרנולציות באוזן תיכונה אוזן ימין רטרקציה דרגה 2 עם אינקודו סטפדופקסיה רירית תקינה הפרשת רוק תקינה ללא הפרשה מוגלתית בחלל הפה עשיתי בדיקות אוזניים שבוע הבא יש לי CT ואז מתוכנן ניתוח באוזן שמאל אוזן ימנין נאמר שאין כבר מה לעשות בנוסף יש לי ירידה בשמיעה נרשם לי באוזן ימין עד 30 db עם abg 25-20 bd ירידת שמיעה באוזן שמאל עד 20 DB עם 20-15 ABG בתדרים נמוכים SRT RT 100%DISC DB 15 LT DB 30 בבדיקה החדשה שעיתי ההשבוע כתוב 100\20\25 הבדיקה לא נראת לי כזאת אמינה בגלל שעשו שיפוצים במבנה היה רעש מזעזע בקושי שמעתי והיו פעמים שסימנתי שאני שומעת וכנראה אלה היו הרעשים של הקונגו שקדח שם בקיצור.... מה זה אומר כל זה????

שלום אבישג ראשית את השאלות הנ"ל רצוי להפנות לרופא המנתח לפי היאור יש דלקת כרונית באוזן שמאל שהובילה לכוליסטאטומה. זה מצב בו עור התוף צומח פנימה לתוך חלל האוזן התיכונה וגורם להרס סביבתי. הטיפול היחיד בו הוא ניתוח וזה מה שהוצע לך בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים