ריור ונחיר אף סתום לרוב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/10/2013 | 16:39 | מאת: טובה

שלום בני בן 15.5 , עם עבר אסטמתי מגיל 2-12 (היום קל מאוד), טופל קלינאית תקשורת רופאי אף אוזן גרון הומופטיים וכל רופא מומחה שהצלחתי למצוא עדיין כשהוא עייף או מרוכז מאו הוא מרייר מעט , דבר שפוגע באיכות חייו לרוב נחיר אף אחד סתום בכל פעם צד אחר איך אני יכולה עוד לעזור לו לשפר את איכות חייו תודה טובה

שלום טובה רצוי בדיקה של רופא אאג ורופא שיניים . לא בטוח שיש פתרום פשוט במיוחד עם נבדק מספר פעמים בעבר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים