כולסטאטומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/07/2008 | 13:47 | מאת: חן

בני בן 7 שנים אובחן כסובל מכולסטאטומה ועומד לפני ניתוח. ברצוני לשמוע על ילדים שעשו זאת איך היתה ההחלמה ואיך הם מרגישים היום. הבנתי שהמחלה חוזרת,אודה לכם אם תספרו לי על מקרים מעודדים. תודה רבה

18/07/2008 | 19:19 | מאת: ד"ר עדי בירון

כולסטאטומה היא אכן מחלה שהטיפול בה ניתוחי. בחלק מהמקרים היא חוזרת, אך במרביתם - לא. אחוז ההישנות תלוי, כמובן, במיקום המחלה ובהיקפה. אני מזמין הורים לילדים שעברו את הניתוח לתרום מניסיונם בהמשך השירשור. דר' עדי בירון מנתח מומחה אאג ילדים לקביעת תור: תל אביב: 077-7779222 השרון וצפון הארץ: 09-8664949

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים