ילד בן 3שמרייר בזמן הבכי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/09/2013 | 21:30 | מאת: דינה

ילד שלי בן3 ברקע שקד שלישי מוגדל מקבל טיפול מונע בפליקסוטייד למניעת התקפי סטרידור. לא ישן או מסתובב עם פה פתוח מוטוריקה גסה מצויינת אין שום בעיות של פה ולסת דיבור מצויין. הבעיה שברגע שהוא מתחיל לבכות יוצא לו ריר בכמויות אדירות וגם נזלת והוא פשוט נחנק מזה ומתחיל להשתעל חזק .האם נתקלת בתופעה כזו ולמה זה קורה למי פונים. זה ממש נראה מפחיד

שלום דינה זאת לא תופעה חריגה לגיל. ניתן לפנות לקלינאית תקשורת או מרפאה בעיסוק לאבחון ראשוני. לרוב זאת תופעה חולפת. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים