נזלת כרונית וניתוח שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/08/2013 | 23:40 | מאת: מיכל

ביתי בת 4, סובלת מנזלת כרונית (שקופה) מאז גיל חצי שנה בערך. אובחן אצלה שקד שלישי, אין פגיעה בשמיעה, הומלץ על ניתוח. האם הניתוח פותר/משפר את בעיית הנזלת? אם לא מה אפשר לעשות?

שלום מיכל נזלת ממשוכת בגיל זה יכולה להיות על רקע שקד שלישי פעיל, נזלת אלרגית או דלקת בסינוסים כאשר השקד השלישי הוא השכיח ביותר. אם הסיבה לנזלת היא זאת אזי הניתוח יעזור אחרת לא. ניתן לערוך ברור אלרגי ולתת טיפול אנטיאלרגי במידה ויש רגישות בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים