בלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/07/2013 | 12:01 | מאת: רחלי

בתי בת השנה וחודשיים התנפח לה ליד האוזן לפני שבועיים וחצי לאט לאט זה גדל ונהיה לגוש קשה מתחת אוזן שמאל לכיוון הצוואר, שללו לה חזרת, מצ"ב תשובות האולטרסאונד:באזור סובמנדיבולרי מצד ימין הודגמה קבוצה של בלוטות לימפה עד גודל 2.2*0.9. באזור סובמנדיבולרי מצד שמאל הודגמה קבוצה של בלוטות לימפה עגולות היפו אקוגניות עד גודל 2.2*1.9, הבלוטות עם מרקם שומני ווסקולריזציה מרכזית. אציין כי היא גמרה ביום חמישי האחרון טיפול של אנטיביוטיקה אחרי 10 ימים ואתמול התחיל לה שוב חום, אני מאוד מודאגת אשמח לתשובה והבהרה. תודה

שלום רחלי התאור מתאים לבלוטות למפה תגובתיות לתהליל זיהומי. רצוי מעקב רופא ילדים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים