דחוף- השתלת עור התוף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/07/2013 | 22:58 | מאת: ענת

שלום רב. בני בן 13 וחצי וסובל מירידה בשמיעה בגיל 4 ביצענו ניתוח כפתורים ושקד שלישי (בעקבות נוזלים) ובגיל 7 שוב ביצענו ניתוח כפתורים. בגיל 10 פנינו לרופא בהדסה שהציע לא לערוך שוב ניתוח אלא להשתמש במכשיר שנקרא "אייר פופר" אולם בנינו לא היה עקבי ולא שיתף פעולה. כיום, לאחר בדיקה של רופאת המשפחה ביא טענה שהחור גדול מאד וכי הוא חייב השתלה של עור התוף והטיפה לילד על כך שהפרופיל שלו בצבא יירד באופן מאד מאד ניכר וכי זה הזמן לטפל במידה והוא לא מעוניין בקשיים בצבא. ולכן אני מבקשת בדחיפות סיוע בנושא האם אתה מכיר או שאולי אתה כמומחה בתחום, רופא טוב אשר ייבדוק את בנינו ואם במידה שיצטרך ניתוח שכזה , אותו רופא יכול לבצע? אשמח מאד לסיוע בנושא תודה!

שלום ענת ראשית אין כל דחיפות בבעיה הנ"ל. שנית רצוי להבדק ע"י רופא אאג ולבצע בדיקת שמיעה. רק לאחר אבחון נכון ניתן להציע טיפול ניתוח לסגירת נקב בתופית מבוצעים בכל בתי החולים ע"י מספר רב של רופאי אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים