צריבה באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/07/2013 | 11:51 | מאת: שולי

שלום, רופאת אף אוזן גרון צרבה את הנימים באף לביתי בת ה-16בגלל שהיה יורד לה דם מהאף במיוחד בקיץ, לאחר הצריבה הנחיר שחור, שורף והבוקר גם התקלף ויורד מזה מן נוזל. האם זה בסדר? מה לעשות כדי שהצבע השחור יעלם זה מאוד מפריע לבת שלי. תודה

שלום שולי לא בטוח שיש מה לעשות. את יכולה לפנות לבדיקה חוזרת אולי יש קריש דם שניתן להסרו. לעיתים החומר הצורב מותיר כתם שחור וצריך להמתין מספר ימים עד שירד. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים