צוואר ואוזנים.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/07/2013 | 14:33 | מאת: בר

בשבועיים האחרונים,יש לי כאבי צוואר שמוקרנים גם לאוזניים,וכואב לי גם מאחורי האוזניים,ויש לי לחץ באוזניים,יש לציין שאני לא ישנה טוב בלילה,יש לי נידודי שינה,וגם אני משתמשת המון באוזניות עם מוזיקה מוגברת,איני יודעת אם יש קשר לכך,ממה זה יכול להיות?אני ממש מפחדת,ולמה כואב לי מאחורי האוזניים?

תפני לבדיקת רופא בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים