ירידה בשמיעה אצל תינוק וחבלת ראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/07/2013 | 20:26 | מאת: קרן

שלום רב, בני בן 6 וחצי חודשים ולפני כחודש קיבל מכה בראש מהדלת עץ בחדר השינה (היה על זרועותיי והתמתח אחורה ופגע בסף של הדלת עם הראש). בכה מעט והופיע לו "סימן כחול" בראש. הלכנו למיון ושחררו אותנו לאחר מספר שעות, שכן לא הופיעו סימנים חריגים כלשהם (לא היה חס וחלילה דימום פנימי). האם יכולה להופיע ירידה בשמיעה כתוצאה מסוג כזה של חבלה? או שכדי שתהיה ירידה בשמיעה מדובר בחבלות חמורות, עם דימום פנימי? אני שואלת כי לאחרונה הוא ממעיט בהוצאת קולות ואני תוהה אם זה יכול להיות כתוצאה מירידה בשמיעה עקב המכה שקיבל. תודה רבה.

שלום קרן יכולה אך מאד לא סבירה. להסרת ספק תוכלי לבצע בדיקת שמיעה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים