מכה באף - תינוקת בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/07/2013 | 18:50 | מאת: אורי

התינוקת שלי בת שנה וחצי, השתוללה, נפלה חזיתית על הריצפה וקיבלה מכה במצח ובאף. כתוצאה מיכך היה דימום קל באף ל 10 דקות שנפסק אח"כ. האם ייתכן שבר באף? האם ייתכן שכתוצאה מהפגיעה בראש יש דימום באף? חצי שעה אח"כ היא אוכלת ומתנהגת רגיל. תודה.

בגל זה הסבירות לשבר אפי כתוצאה מחבלה אינו גבוה. במידה ויש שינוי בצורת האף למרות שהנפיחות הכללית יורדת רצוי לפנות לבדיקת רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים