נזלת מוגלתית - בקשה להמלצה למומחה אאג

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/06/2013 | 12:42 | מאת: ענבר

שלום.יש לי שתי בנות (4.5 ו1.6) הסובלות שתיהן מנזלת ירוקה, מוגלתית. עם הבת הגדולה ביקרנו אצל הרבה רופאים וניסינו טיפולים שונים כמו סטרואידים, אנטיביוטיקה לתקופה מעל חודש, סילוק אלרגיות, הומאופתי. כל טיפול עזר למספר שבועות ולאחר מכן התופעה חזרה ללא שינוי. אודה מקרב לב להמלצה על רופא מומחה שיוכל לסייע לנו בצורה יסודית (כרגע הפתרון שהומלץ הוא ניתוח שקד שלישי וכפתורים אך לפי הרופא גם לא בטוח שיעזור). תודה רבה! ענבר

לנזלת מרובות רבים ויש לבצע בדיקה גופנית ובדיקות עזר בכדי לקבוע את הטיפול המומלץ והיעיל. אין זה תפקיד פורום זה לתת המלצות על רופאים ספציפיים בברכה ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים