[email protected]

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/06/2013 | 21:42 | מאת: שלי

ריח רע בפה לאחר ניתוח שקד שלישי, שאלה: בני בן ה-3 עבר ניתוח שקד שלישי כפתורים באוזנים לפני 5 ימים ומאתמול התחיל להיות לו ריח ממש רע בפה כמו של דם קרוש, השאלה שלי היא האם זה בסדר? והאם יש מה לעשות נגד זה? תודה מראש :)

שלום שלי ריח לא נעים מהפה שכיח בניתוח שקד שלישי במיוחד עם מתבצעצ צריבה במחט חשמלית או קובלציה. אין הרבה מה לעשות והתופעה חולפת מעצמה . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים