cmv

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/06/2013 | 11:22 | מאת: לי

שלום, רציתי לברר ילד בן שנה ו9 חודש שיהיהבריא. חום מזה חמישה ימים שעולה ויורד הגיע הכי גבוה עד 8.8 ביומיים האחרונים הכי גבוה היה 8.3. היום תודה לאל לא היה חום. רק חום וקצת עייפות. חוץ מזה אוכל ומשחק וחיוני כרגיל. האם חס וחלילה זה סימפטום לcmv?אני חרדה מאוד מזה. הרופא אמר ויראלי(גרון אוזניים נקיין, שתן תקין ובספירה רואים מחלה ויראלית), ואני יודעת שויראלי זה וירוס וגם חס וחלילה cmv זה וירוס. האם זה סימפטום?חס וחלילה?אן ששם יש חום הרבה יותר גבוה?אגב כן עשינו בדיקת סרולוגיה אבל יומיים רקר אחרי תחילת החום ותודה לאל יצא שלילי אבל אני מבינה וזה נכון שזה לא מהימן יומיים אחרי? אני פשוט בהריון חייבת עזרה תודה

שלום לי תוכלי לדעת האם זה זיהום ע"י CMV רק לאחר קבלת תשובות המעבדה. הדבר אפשרי אך לא הכי סביר. רוב האוכלוסיה הבוגרת חלתה כבר ב CMV בעבר כך שסיכון להדבקה בהריון לא גבוה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

13/06/2013 | 21:58 | מאת: לי

אין לי נוגדנים אז מה הכוונה רוב האוכלוסיה חלתה ?לי זה לא משנה שאלתי אם זה שביצענו לילד יומיים אחר תחילת החום בדעקץ סרולוגיה ויצאה שלילי זה מהימן?או שהיינו צריכין לחכןת עם הבדעקה וכמה זמן

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים