פצעים בגרון אצל תינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/05/2013 | 11:36 | מאת: מיכל

שלום בני בן החצי שנה סובל כבר כ-3 חודשים מפצעים לבנים חוזרים בגרון. לעיתים החום שלו מתקרב ל-38. שהוא סובל הוא בוכה הרבה, ממעט לישון וכמעט ולא אוכל. רופאת הילדים במכבי אומרת שזה ויראלי ואין מה לעשות. הילד סובל, לא אוכל, הוא גם עולה פחות במשקל. האם באמת אין מה לעשות? האם זה רק ויראלי? אולי יש בדיקות שניתן לעשות?

שלום מיכל אין לי מושג משך הזמן ארוך למדי בשביל מחלה וירלית. הכתובת הטובה ביותר הוא רופא הילדים. ניתן להתייעץ גם עם רופא אאג או רופא שיניים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים