כפתורים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/05/2013 | 14:46 | מאת: ירון

הילדה שלי עברה ניתוח הקטנת שקדים וגם כפתורים באוזניים כבר עבר שנה וחצי מאז הניתוח הילדה כבר שומעת טוב מדברת יפה אבל יש לה בעיה החורים בעור התוף לא נסגרו מה עושים?

שלום ירון לא ציינתי האם הכפתורים נפלטו ומה גיל הילדה. במידה והכפתורים נפלטו ונותר חור בעור התוף צריך להמתין מספר חודשים ולמנוע כנסיה של מים. במידה והנקב נותר פתוח הסבירות שיסגר לבד נמוכה ויש צורך בניתוח לסגור אותו. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים