טיפול מניעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/05/2013 | 18:22 | מאת: נטלי

שלום, הבן שלי סבל מדלקות אזניים , נוזלים ונזלת מגיל שנה ושלושה חודשים ועד שנתיים, אז נותח בכפתורים והסרת שקד שלישי. לאחר הניתוח הפסיק לנזול רוק מהפה, ישן טוב בלילה ולא היה חולה לעיתים קרובות. לאחר 5 חודשים חלה בדלקת ריאות ולאחר מכן בברונכיט ומאז החל שוב לנזול רוק מהפה , שינה לא איכותית בלילה ונזלת/אף סתום. 10 חודשים אחרי הניתוח הכפתורים במקום פתוחים, רופאת אאג שניתחה אותו אמרה שהריריות באף נפוחות/מודלקות ולמרות שלא רואים נזלת שיוצאת מהאף הוא מנוזל. קיבלנו טיפול בסינגיולר (אבקה 4 מג') וטיפות אף למשך חודשיים במטרה לייבש. הבנתי שזה ניתן במקור לטיפול בנזלת אלרגית (יש המון תכשירים בשוק למטרה זו בנוסף לסינגיולר). רציתי לשאול מנסיונכם, מה יעילות טיפול זה??? האם יש לו אחוזי הצלחה גבוהים? והאם הוא יכול לעזור בהקטנת שקד שלישי אם גדל שוב? תודה

שלו נטלי הטיפול בסינגולייר יכול לעזור לנזלת ואולי גם להקאין את גודל השקד השלישי. קשה לדבר על אחוזים . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

12/05/2013 | 07:12 | מאת: נטלי

תודה. חודשיים זה זמן סביר לבדוק אם התרופה משפיעה?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים