התנפחות מתחת לאוזן ימין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/05/2013 | 22:05 | מאת: נ

שלום רב , בני בן ה4 סובל מזה שנתיים מהתנפחות בלוטה מתחת לאוזן בצד ימין. ההתנפחות נעלמת לתקופה וחוזרת כל חודש או חודשיים עם חום נמוך . הייתי אצל מומחה ילדים ומומחה מחלות זיהומיות והם ניסו להרגיע אותי ואמרו שלפי תוצאות בדיקת הדם נראה שזה לא סרטן ( ברוך השם ) . עם זאת אני ממש מודאגת . איך אפשר לדעת שזה לא יתפתח לגידול סרטני עם הזמן ? האם דבר כזה קורה אצל ילדים ? וממה זה ??

שלום יתכן ומדובר בתהליך דלקתי בבלוטת הרוק או הגדלה של בלוטות למפה. רצוי לבצע US צוואר ובלוטות רוק ומספר בדיקות דם. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים