ריור אצל ילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/05/2013 | 11:26 | מאת: משה

שלום בני בן השנתיים וחצי מרייר הרבה, היינו אצל רופא משפחה שלא מצא כלום ואצל קלינאית תקשורת שהפנתה אותנו לרופא אף אוזן גרון. הרופא לא מצא כלום והפנה אותנו לצילום רנטגן, אבל לפני הצילום נתן לנו סירופ שנקרא AERIUS 0.5MG/ML ולתת כמות 2.5 CC למשך שבועיים לפני השינה. את אותו הסירופ קיבל בני גם מרופאת עור כדי לדכא גרד בעור (כתוצאה מאטופיק) השאלה שלי היא למה משמש הסירופ ? והאם יש בו סכנה לילדים ? ואיך יתכן שרופא עור ורופא אף אוזן גרון ישתמשו באותו סירופ בשני שימושים שונים ?

שלום משה זהו סירופ אנטיאלרגי. תצטרך לשאול את רופא אאג מדוע הוא ניתן. אני מעריך שהסיבה לכך היא נזלת ניכרת כוון שסירופ זה יכול להשפיע על נזלת אלרגית. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים