תינוק מחרחר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/05/2013 | 12:13 | מאת: רוני

שלום רב, בני בן שנתיים. מרבית חייו הוא מחרחר מאד בשנתו (למרות שישן רצוף), ומנוזל מאד במרבית הזמן. בנוסף, בעקומת הגובה שלו חלה ירידה דרסטית באחוזונים במהלך השנתיים. כמו כן, הוא מאד משבש מילים שהוא אומר. אנחנו במעקב של אף אוזן גרון, ששלח אותנו לצילום, תוך הנחה שנגלה שקדים מוגדלים או אדנואיד מוגדל. תוצאות הבדיקה שללו חסימה כלשהי. מה יכולה להיות הבעיה? אני מאד מופתעת מתוצאות הבדיקה. קיויתי לאור הסימפטומים שלו שהבעיה ברורה ושנוכל לפתור אותה בעתיד הקרוב. תודה רבה! רוני

שלום יכולות להיות סיבות שונות להפרעה בגדילה דום נשימה בשינה הוא רק אחד מהם. רצוי לבצע בדיקה סיבאופטית של דרכי הנשימה העליונות אצל רופא אאג זה יכול לעזור באבחון הנכון בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים