משטח גרון לילדה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/04/2013 | 13:37 | מאת: א.

ילדה בת 10 וחצי שנים. חום 39 מעלות,למשך יממה, מגיבה לאדוויל. עם תלונות על כאבי גרון וכאבי ראש. לפי הרופא: בבדיקה אודם בלוע עם תפליט. נלקח משטח גרון, ובמקביל הוחל טיפול במוקסין. אחרי המנה הראשונה, הילדה השתפרה ,והחום ירד. בתשובת המשטח היום "פלורה רגילה". להערכתך, זה זיהום חיידקי או ויראלי לאור התגובה הטובה למוקסיפן?

במידה ומשטח הגרון שלילי כנראה זהו זיהום וירלי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים