דימום באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/04/2013 | 20:55 | מאת: דיאנה

לפני כחודש וחצי בתי בת 6.5 שנים עברה ניתוח כפתורים ופוליפים באף בהצלחה. שמיעתה השתפרה מיידית כבר ביום הניתוח. לפני יומיים התעוררה בבוקר כאשר היה דימום באוזן ימין שהתייבש במהל לילה. במהלך היום גם יצא נזלת מעורבבת עם כרישי דם מנחיר ימני. לא מדובר בטפטפוף דף אלא בנזלת שמעט מלוכלכת בדם. אין דימום באוזן מעבר למה שהיה בלילה. רופא מנתח בדק אותה היום ואמר די לבדוק אם כפתור נפל צריך לנקות את האוזן משאריות דם שהתייבש ובינתיים נתן אנטיביטיקה זינט ל10 ימים ולאחר מכן נצטרך לחזור לרופא. רצינו לקבל חוות נוספת לגבי המתואר כאן וכמו כן מתלבטת לגבי האנטיביוטיקה כי הרי לא ידוע אם יש דלקת כלשהי. האם לתת? אשמח לקבל מה היית ממליץ לעשות

שלום דיאנה לא ניתן לתת המלצות ללא בדיקת הילדה. הצעת הטיפול נשמעת סבירה מאד. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים