נזלת אחורית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/04/2013 | 23:49 | מאת: שלומי

שלום ד"ר גורדין אריה אני סובל מזה כשנה מנזלת אחורית תמידית עברתי ניתוח fess כולל יישור מחיצה וכריתת קונכייה. לקחתי את כל התרופות לאלרגיה וסינוסיטיס כולל הזרקות מי מלח. אך עדיין יש לי נזלת אחורית תמידית שפוגעת מאוד באיכות חיי. ולעיתים קרובות אני יושב חולה בבית כתוצאה מהחמרה של הנזלת שבאה בכל הסוגים ובכל הצורות. מה עלי עוד לעשות שעוד לא עשיתי כדי לפתור את הבעיה?

לחזור לרופא המנתח לבדיקה חוזרת. לא בטוח שיש עוד הרבה מה לעשות ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים