ילד בן 9 לא יודע ולא כל כך מצליח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/04/2013 | 09:38 | מאת: דנה

להוציא אוויר מהאף. מנסה לעזור ולהסביר וזה לא עוזר כמובן שזה סיוט שהוא מצונן. הילד סובל מהיפוטוניה קלה מאוד, פחות או יותר עצמאי.. האם יש צורך לפנות לאף אוזן גרון ? לעשות משהו האם זה קשור להיפוטוניה? האם זה לא דבר שלומדים אותו טבעי? האם מטפלת בריפוי ודיבור יכולה לעזור בנושא? אודה על תשובתך

שלום דנה רצוי מאד לפנות לרופא אאג ואז ניתן קרוב לודאי לענות על רוב שאלותיך. אם יש חסימה אנטומית במעבר האפי מרפאה בעיסוק לא תעזור בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים