רמת גן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/03/2013 | 21:55 | מאת: ניצן

שלום רב, בני בן שנתיים ושמונה חודשים עבר ניתוח להסרת שקד שלישי וכן הסרה חלקית של השקדים בגיל שנתיים לאחר שסבל מהפסקות נשימה בשינה וריור רב. לאחר הניתוח היה שינוי משמעותי והריור חלף וכן גם הפסקות הנשימה. לפני כשבועיים החל שוב פעם ריור מסיבי ונשימה דרך הפה מה הסיבות האפשריות לתופעה?

שלום ניצן יתכן וסבל מזיהום בדרכי הנשימה דוגמת שפעת דבר שגרם לחסימה אפית זמנית. אם התופעה תמשך מספר שבועות נוסף וללא קשר למחלה חריפה רצוי לחזור לרופא אאג לבדיקה חוזרת ולשלול צמיחה מחודשת של השקד השלישי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים