הצילו דחוף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/02/2013 | 22:57 | מאת: סאלי

שלום מזה חודשיים שילד שלי לא מצליח לנשום בלילה נושם כמה נשימות שטחיות ואחרכך הוא נושם כאילו הראש שלו היה במיים היה חנוק יש לו דום נשימה של 15 שניות בערך ככה כל הלילה ממש מפחיד היינו מאושפזים בשניידר שבוע המצב השתפר אבל לא הבריא עכשיו שבועיים לאחר שחרור המצב חזר כמו לפני המיוןהייתי לפני שבוע אצל אף אוזן גרון ולא נתן שום טיפול מלילה ללילה המצב נהיה גרוע יותר אני כבר לא יודעת מה לעשות יושבת לדו ואוכלת את עצמי שלא יכולה לעזור לו לנשום בבית חולים אחרי שהוא נשם טוב בדרך לבית חולים במשך רבע שעה הסאורציה שלו היה 86 ז"א כשהוא לא נושם בבית בטח מגיע ל 50 אני ממש מפחדת ועובדת עצות יש לנו טור בעוד חודש בדיקה חוזרת במיון אבל מה אעשה עד אז???.

26/02/2013 | 23:07 | מאת: סאלי

שכחתי לרשום שהוא בן שנה אני גם רוצה לשאול ממה יכול להיות הזיהום? אולי אצליח להיפטר מזיהום בתרופות סבתא?

שלום סאלי לא סביר שמדובר בתהליך זיהומי עקב משך זמן הרב (מחלה זיהומית נשמכת 2-3 שבועות). לפי התיאור שלך מאד לא רצוי לחכות חודש אלה להגיע לבדיקת רופא אאג ילדים בהקדם. את צריכה לפנות אל רופא הילדים שלך לקבלת מענה מיידי כלשהו. טיפול תרופתי יכול להיות באינהלציותש ל סטירואדים וונטולין ,טיפות אף אנטיביוטיות ובמצב חמור גם סטירואידים דרך הפה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

05/03/2013 | 04:06 | מאת: סאלי

תודה על התשובה, אנהלציות של ונטולין+מי מלח+ סטרואידים לא עזרו עד שמאישפוז של שבוע בשניידר קיבלנו סטרואידים דרך הפה והמשכנו עוד 5 ימים בבית היום 3 שבועות אחרי סיוםתרופות שוב אנחנו במצב כמו לפני אישפוז . עם נשימה מצוקתית ודום נשימה בשינה בבקשה הצילו אני מיואשת

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים