דלקת אוזניים בן שנה וחמישה חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/02/2013 | 23:28 | מאת: יעל

שלום רב, בני בן שנה וחמישה חודשים בחצי שנה האחרונה סבל מדלקות חוזרות ונשנות באוזניים עם מוגלה בכל דלקת שנמשך לאורך זמן.הרופאה נתנה מוקסיפן וסילוקסן קיבל גם פנימיקסין לדלקת עיניים.רציתי לשאול, אם יש את המוקסיפן זה לא מכסה כבר על הדלקת אוזניים?למה בכל זאת צריך גם סילוקסן?

שלום יעל ראשית תשאלי את הרופא שנתנה את הטיפול, היא מכירה את הילד . טיפול יעילות כאשר יש דלקת באוזן תיכונה עם נקב בתופית והפרשה מוגלתית. טיפות אלה חודרות דרך הנקב ועוזרות בטיפול בזיהום. ריכוז האנטיביוטי בטיפות גבוה פי 10 מהטיפול הפומי מה עוד שטיפול אנטיביוטי בכדורים מהסוג הנ"ל לא מורשים לשימוש עד גיל 18 והטיפות מאושרות מגיל 0. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

09/02/2013 | 01:17 | מאת: יעל

תודה על תשובתך, לצערי לא נתנו לו את הסילוקסן נכון להיום,רק מוקסיפן. המוגלה כבר הפסיק לצאת. האם יש מה לעשות כרגע?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים