ניתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/02/2013 | 10:47 | מאת: ליאת

בוקר טוב, אנו לקראת ניתוח של הוצאת כפתור לילד, היות והכפתור נמצא באוזן כבר למעלה משנתיים. רציתי לשאול מה קורה עם הנקב שנשאר לאחר הוצאת הכפתור: האם בניתוח סוגרים אותו או שהוא מתאחה באופן טבעי לבד? מה הגישה המומלצת במצב זה. תודה מראש ליאת

שלום ליאת לאחכר הוצאת הצינוריץ נעשית הטרייה של הנקב וברוב המקרים יש סגירה עצמית. רק במקריםש נותר נקב שארי לאחר מספר שבועות והסבירות שיסגר בעתיד נמוכה מתוכנן ניתוח נוסף לסגירתו בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים