יבלת במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/01/2013 | 07:26 | מאת: אמא

שלום, לביתנו בת השנתיים פלוס בוצעה בדיקה שהראתה כי יש לה יבלת במיתרי הקול ( אם הבנתי נכון מדובר ביבלת קטנה), הרופא אמר כי אין טיפול למעט שתיה מרובה והימנעות מצעקות וכדומה. הוא אמר כי סביר להניח כי זה יפתר עם הזמן ואין צורך במעקב. יש לציים כי אנחנו ברילוקשיין בחו"ל ולכן אשמח לדעת האם יש משהו נוסף שעלינו לדעת בנושא...? תודה רבה!

שלום לא ציינת מדוע בכלל בוצע בדיקה ומה היו התלונות. מעקב רצוי בכל מקרה. קרוב לודאי שאין צורך בטיפולים נוספים אך צריך לקחת את ממצאי הבדיקה ותלונות הילד בשכלול ההחלטה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים