יבלות במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/01/2013 | 07:08 | מאת: גלית

שלום רב, בני בן חמש סובל מצרידות כרונית כבר מגיל 3. שנה שעברה אובחן עם יבלות במיתרי הקול ובקרוב מתחילים טיפול קול. הייתי אצל שני רופאים לוודא שלא מדובר במשהו מסוכן {שניהם בדקו עם מצלמה} ושניהם אמרו שלא מסוכן אך אני תוהה כיצד ניתן לקבוע זאת במקום...הם לא לקחו דגימה לבדיקה. רק רציתי לשאול מה הפרוטוקול במקרים כאלה? תודה רבה

שלום גלית בדיקת מיתרי הקול נותנת את האבחנה אין כל צורך בבדיקות נוספות. קביעת האבחנה נעשת על סמך מראה מיתרי הקול ותנועתם. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים