אף גדוש בגיל חודש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/01/2013 | 20:46 | מאת: שלומית

לבתי יש נזלת כבר מגיל 10 ימים. אנחנו עוזרים לה עם מי מלח ושאיבת נזלת. נאמר לי שזה לא צינון, ואולי זה חלב שעולה. האם זה הגיוני? האם כדאי לקחת אותה לרופא אף אוזן גרון לבדיקה?

שלום שלומית בהחלט תופעה שיכולה לקרות בתינוקות. כל עוד הילדה אוכלת באופן סביר ויושנת סביר ניתן להמשיך בטיפול שהומלץ. במידה ומתגלים קשיים בשינה או האכלה רצוי להבדק אצל רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים