נשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/01/2013 | 22:33 | מאת: ירדנה

שלום, נכדתי בת 5 שבועות נולדה עם מצוקה נשימתית ושאפה מי שפיר. שהתה בטיפול נמרץ 36 שעות. הרבה פעמים במשך היממה יש לה מעין מחנק ונסיון לשאוף אוויר שמלווה בציפצוף. היא לא מכחילה. זה מאוד מדאיג ומטריד אותי. רופאת ילדים אמרה שאין מה לדאוג וזה בסדר היא עוד מנסה להסדיר את הנשימה אבל דברים אלו לא מרגיעים בעיקר לנוכח תדירות המעין מחנק אודה על קבלת תגובה

שלום ירדנה לא ניתן לתת מענה ללא בדיקת הילדה. יתכנו מספר דברים שאין טעם לדסקס אותם תיאורטית . אנא פנו לרופא אאג ילדים להערכת נתיב האויר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים