ריח לא נעים מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/01/2013 | 22:39 | מאת: שלי

שלום דוקטור. יש ל ילדה בת 8 וחצי שיוצא לה ריח מאוד לא נעים מאזור האף במיוחד אם יושבים קרוב אליה הריח הוא ממש חריף דבר שאנו חוששים שיפגע בה בעתיד. לפני כשנתיים בערך היינו אצל מומחה אף אוזן גרון בעקבות נזלת כרונית שהיתה לה וכשהיא היתה מקנחת את האף היו יוצאים לה ממש גושים גדולים של של נזלת מהאף ולא פעם היינו בהלם. הרופא מומחה המליץ לעבור לדברי סויה ולהפסיק לתת לה במבה במשך חודשיים בערך היא היתה אוכלת מוצרים מסויה וחלב עיזים ובאיזה שהוא שלב הפסקנו עם זה וכבר אין לה נזלת כרונית. אבל כיום יש לה ריח ממש לא נעים מהאף האם יש טיפול לזה. לתשובתך בהקדם אודה. תודה.

שלום שלי רצוי לפנות לבדיקת אאג חוזרת. יכולות להיות סיבות מגוונות לריח לא טוב. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים