אדנואידים אצל תינוק בן 8 חוד'

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/01/2013 | 19:45 | מאת: אפרת

שלום רב, מה ההבדל בין אדנואידים לבין פוליפים ובאיזה גיל לכל המוקדם מומלץ טיפול? הבן שלי מאד מתנשף וחלק מהזמן ישן עם פה פתוח. זה אומר שיש לו כנראה אדנואידים/פוליפים?

שלום אפרת בד"כ כאשר מדברים על פוליפים באף בילד הכוונה לאדנואיד. פוליפים אמיתיים בילד נדירים למדי וזה שם עממי לאדנואיד. ההמלצה לטיפול אינה תלויה בגיל המטופל על בתלונותיו, עוצמתם ומשכם. במידה והתלונות גורמות להפרעה באיכות החיים רצוי לטפל כבר בגיל זה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים