דחוף - בת 8 חודשים, עם ברונכיט ופריחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/01/2013 | 16:33 | מאת: אילונה

שלום,הבת שלי נוטלת מוקסיפן מיום ראשון עקב ברונכיט. היום גיליתי על גופה פריחה - מאין מקודות אדומות, שהופיעו בעבר כתגובה אלרגית. אני מוטרדת כי היא לא אכלה כלום שהיא יכולה להיות אלרגית אליו, וגם לא יודעת אם ניתן ליטול פניסטיל (הטיפול שנתנו לה) ביחד עם אנטיביוטיקה. אין רופא שאני יכולה להגיע אליו (שלג), האופציה כרגע היא אמבולנס או לחכות. מה לעשות?

רצוי להתייעץ עם רופא ילדים לגבי המשך הטיפול בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים