טנטון באוזן לילד לאחר חבלה בראש ובאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/12/2012 | 21:19 | מאת: אדרי

מה עושים עם טנטון נמשך עקב פגיעה באוזן, על אף שבדיקת שמיעה וברה לאוזן תקינות. הרופא משפחה אומר שלא צריך להופיע טנטון לאחר התקינות של הבדיקות האלה, יתכן הדבר זה ממש מזמזם כל הזמן באוזן. איזו בדיקה אני צריך לעשות לטנטון ?

טינטון בהחלט אופייני לאחר חבלת ראש. לרוב יש הקלה בתסמינים לאחר מספר שבועות אך לעיתים נותרת בעייה כרונית שקשה מאד לטיפול. אין בדיקה ממש טובה לאבחון. ניתן לבצע מאפייני טינטון כחלק מבדיקת השמיעה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים