סטייה במחיצת האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/12/2012 | 15:34 | מאת: אדם

הילד נפגע באף וכעת צויין לו רופא א א ג סטייה קשה במחיצת האף. מה זאת אומרת סטייה במחיצת האף ? האם זה הסחוס ? יש נחירות וקושה בנשימה לילד חוץ מהסטייה לצד של האף האם ניתן לתקן מצב זה ?

שלום אדם העוות במלחיצה יכול להיות של הסחוס, של העצם או של שניהם. תיקון נעשה בניתוח לישור המחיצה לרוב מספר חודשים לפחות לאחר החבלה ומעל גיל 16 שנים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים