מינון אזניל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/10/2012 | 20:24 | מאת: מודאגת

ביתי בת שנה וצי ושוקלת 10 קילו ניתן לה לטיפול בדלקת אזניים 4מ"ל אזניל ל- 5 ימים בינתיים הטיפול לא מועיל האם המינון מתאים? (לפי חישובי צריך להיות 5 מ"ל) האם יש צורל לשנות את הטיפול בשל החם הגבוה שעדיין ממשיך לאחר 3 ימים וכשהאוזן עדיין אדומה? נ.ב האזניל ניתן בשל רגישות לפנצילין

שלום למודאגת אזניל ניתן כטיפול ל 3-5 ימים בלבד כך שאין טעם להאריך עוד את הטיפול. לעיתים יש חוסר יעילות של התרופה ולעיתים זאת מחלה וירילץת שהאנטיביוטיקה בכלל לא עוזרת כלל והיא תחלוף לבד. רצוי לפנות לרופא הילדים לבדיקה חוזרת והמלצות להמשך. המינון שניתן הוא גבוה מדי ולא נמוך. כעיקרון צריכה לקבל 2.5 מ"ל בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים