ניתוח כריתת שקדים ופוליפים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/10/2012 | 20:54 | מאת: ורד

האם כדאי לגשת למיון אם לילדה שלי יש חום לאחר יומיים מהניתוח כריתת שקדים ופוליפים? תודה

שלום ורד ראשית תפני לרופא הילדים יתכן ויוכל לתת מענה מצוין. יכולות להיות סיבות מגוונות לחום לרוב זה מחלה וירלית של דרכי הנשימה או תמט של אונת ריאה בעקבות ההרדמה הכללית. במידה והחום נמשך יותר מ 48 שעות בדיקת רופא ילדים רצויה מאד בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים