נחירות לאחר ניתוח שקד שלישי וכפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/09/2012 | 13:37 | מאת: אמא

ביתי בת שנתים וחצי, לפני כחצי שנה עברה ניתוח שקד שלישי וכפתורים עקב נחירות ונזלות מתמשכות. בשבוע האחרון חזרו הנחירות הכבדות למרות שאין סימני הצטננות (לא מנוזלת). מה יכולה להיות הסיבה?

שלום יכולות להיות סיבות מגווונות. מחלה וירילת של דרכי הנשימה, הגדלה של השקדים, צמיחה מחודשת של השקד השלישי ועוד. כוון שהלונות קיימות רק שבוע רצוי להמתין. במידה וימשכו שבועות נוספים יש לפנות לבדיקת אאג חוזרת. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים