דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/09/2012 | 17:47 | מאת: אלינור

היי הבן שלי סובל מדלקות חוזרות באוזן שמאל שמתבטאות במוגלה שנשפכת החוצה ללא חום והטיפול שתמיד ניתן לו זה ניקוי במיי חמצן וטיפות צלוקסן או אופלוקס (הוא עבר ניתוח הכנסת כפתורים לשתי האוזניים ולאחר כחצי שנה שלא היה שיפור הוא עבר ניתוח נוסף של הורדת שקד שלישי והוצאת כפתור מהאוז החולה השמאלית בימין נשאר) כל הסיפור הזה ממשיך כבר שנתיים פלוס (היום הוא כבר בן 3 ותשעה חודשים ) האם יש איזשהו טיפול אחר שאתה ממליץ עליו ? האם זה הגיוני שהדלקות הם על בסיס חודשי? כמו כן הילד נשמר עם אטמים ממים

שלום אלינור קשה לי לחוות דעה ללא בדיקת הילד. צריך לבדוק את האוזן בזמן דלקת ובעיקר לאחר שהדלקת חולפת ולהתרשם האם נותר נקב בעור התוף, האם יש רקמת גרעון וכו. הגיוני זה לא ממש כוון שבאוזן השניה אין דלקות ובה יש צינורית. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

18/09/2012 | 21:47 | מאת: אלינור

או קי תודה רבה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים