דימום מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/09/2012 | 10:38 | מאת: יפית

בני בן ה-9 בתקופה האחרונה דימם מהאף מספר פעמים, אינו מתלונן על אי נוחות או כאב, פניתי לברור רופא אשר ביקש שנצע צילום, ובצילום התקבלו התוצאות הבאות: תפיחות ברקמות הרכות (האחוריות) של הנזופרינקס והיצרות קלה של תעלת האוויר.אנדואידים מוגדלים מה המשמעות של זה? לתשובתך אודה. יפית

שלום יפית הצילום מראה הגדלה של השקד השלישי אשר אינו קשור לרוב לדמם אפי אלה לחיסמה אפית נחירות ונזלת. צילום אינו חלק מברור של דמם אפי. לרוב אין צורך בכל הדמייה כוון שהדמם נובע מהחלק הקדמי של המחיצה וניתן לראות את המקור בבדיקת רופא אאג. רצוי שתפני לבדיקת רופא אאג שיתן לך מענה הן לאבחון והן לטיפול בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים